SMALLGROUP TRAININGSMALL GROUP TRAINING
Smallgroup training is een training waarin u werkt in een kleine groep deelnemers. (maximaal 4 personen). U ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Tijdens iedere training wordt u ondersteund door een personal trainer van PT-Haarlem.nl. De trainingen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers waardoor smallgroup training voor iedereen toegankelijk is.

Onze missie is om onze deelnemers met een voldaan gevoel en met een glimlach naar huis te laten gaan. small group training is te volgen voor familie, vrienden en collega’s.

PT-Haarlem Staat voor “Change your lifestyle” Bent je opzoek naar de weg om je lifestyle te veranderen? Zoek dan niet verder en verdoe geen tijd aan diëten of sporten zonder begeleiding. PT-Haarlem.nl begeleid u van uw huidige lifestyle naar de lifestyle die u voor ogen heeft. U wordt begeleid op het gebeid van sport, voeding en gezondheid. Samen bepalen we uw doelstellingen. Doormiddel van specifieke testen screenen we uw vorderingen.