Smallgroup Training is een training waarin u werkt in een kleine groep deelnemers. (maximaal 4 personen). U ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Tijdens iedere training wordt u ondersteund door een personal trainer van PT-Haarlem.nl. De trainingen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers waardoor Smallgroup Training voor iedereen toegankelijk is.
Onze missie is om onze deelnemers met een voldaan gevoel en met een glimlach naar huis te laten gaan. Smallgroup Training is te volgen voor familie, vrienden en collega’s.

 

Haarlem Staat voor “Change your lifestyle” Bent u opzoek naar de weg om uw lifestyle te veranderen? Zoek dan niet verder en verdoe geen tijd aan diëten of sporten zonder begeleiding. PT-Haarlem.nl begeleid u van uw huidige lifestyle naar de lifestyle die u voor ogen heeft. U wordt begeleid op het gebeid van sport, voeding en gezondheid. Samen bepalen we uw doelstellingen. Doormiddel van specifieke testen screenen we uw vorderingen. PT-Haarlem.nl organiseert zijn trainingen in de PT-STUDIO op de Pijlslaan 33 te Haarlem.

Wat is personal training eigenlijk, en wat doet een personal trainer precies?
 Een Personal trainer is eigenlijk de ideale sporthulp. Hij zorgt ervoor dat je op de juiste manier naar je doelen toewerkt. De ene persoon wil afvallen, de andere persoon wil trainen voor een wedstrijd, en weer iemand anders moet revalideren.
De Personal Trainer stelt een plan op hoe de doelen efficiënt bereikt kunnen worden. Daarin worden meegenomen:
Intensiteit (aantal keer per week)
Voeding
Type oefeningen
Trainingsschema met de juiste opbouw
De kans op goede resultaten zijn met een personal trainer simpelweg veel hoger.

Neem gerust contact op voor een introductiegesprek voor Personal Training of Smallgroup Training. PT-Haarlem heeft Naast zijn eigen studio ook een samenwerkingsverband met HeathCity Toolenburg te Hoofddorp. Hier kan binnen en buiten getraind worden. Ook heeft u toegang tot het wellness gedeelte van HealthCity waarbij u gebruik kunt maken van saunagelegenheid en het restaurant.
PT-Haarlem.nl werkt op verschillende buitenlocaties in en rondom Haarlem en Hoofddorp. Wilt u meer informatie over PT-haarlem.nl? Dan raden wij u aan om het introductie filmpje te bekijken.