OP DIT MOMENT IS ER GEEN PLEK VOOR NIEUWE PERSONAL TRAINING.
IN DE GROEPSLES FIT ZIJN WEL PLEKKEN BESCHIKBAAR.
PERSONAL TRAINING
Bij PT-Haarlem is personal training een op maat gemaakte reis naar een gezondere levensstijl. Samen met de trainer stelt u doelen op en creëert u een plan van aanpak. wij fungeren als uw coach, motivator en gids, zowel tijdens de trainingssessies als in uw dagelijks leven. Door middel van regelmatige evaluaties houden we u op het juiste spoor en ziet u meetbare resultaten.

VOOR WIE IS PERSONAL TRAINING?
Personal Training is bedoeld voor een breed publiek. Of u nu streeft naar een gezonder leven, vitaliteit, meer energie, spieropbouw, gewichtsverlies, of een betere balans in uw leven, onze Personal Trainers zijn er om u te ondersteunen.


DE MISSIE VAN PT-HAARLEM
Bij PT-Haarlem is onze missie simpel: we willen dat onze deelnemers tevreden en met een glimlach naar huis gaan. Onze slogan is “Change your lifestyle.” Bent u op zoek naar de juiste weg om uw levensstijl te veranderen? Verspil geen tijd meer aan diëten of zelfstandig sporten. PT-Haarlem begeleidt u op het gebied van sport, voeding en gezondheid. Samen stellen we uw doelen vast en monitoren we uw voortgang aan de hand van specifieke testen.


STOK ACHTER DE DEUR
De afspraken die u maakt met uw trainer dienen als de perfecte stok achter de deur. De motivatie om uw afspraken na te komen, is veel groter wanneer u begeleid wordt. Of het nu gaat om een tussentijdse evaluatie of een geplande trainingsafspraak, weer of geen weer, uw afspraak staat vast en gaat door.TRAININGSPLAN
Onze Personal Trainers zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte trainingsplannen om uw specifieke doelen te bereiken. Of u nu traint voor kracht, uithoudingsvermogen of algehele fitheid, uw trainer zal ervoor zorgen dat uw programma perfect bij u past.


HOE LANG DUURT EEN TRAINING?
De trainingsduur bedraagt 60 minuten.TARIEVEN PERSONAL TRAINING
Bij PT-Haarlem bieden wij twee verschillende tarieven voor onze Personal Training-services:

  • 10 RITTENKAART: €420,- (€42,- per les)
  • 20 RITTENKAART: €800,- (€40,- per les)

Neem de eerste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van uzelf en neem contact op met PT-Haarlem.

CONTACT
OPNEMEN

TARIEVEN
PT-HAARLEM

ALGEMENE
VOORWAARDEN

Scroll to Top