PERSONAL TRAINING
Samen met de Personal Trainer stelt u een doel op en een plan van aanpak. De Personal Trainer motiveert, stimuleert en begeleidt u in het halen van deze doelen. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten, uw Personal Trainer is tevens uw coach. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat u op schema blijft en resultaten ziet.
Personal Training is voor een breed publiek. Gezonder leven, vitaler worden, fitter zijn, meer energie, gespierder worden, afvallen of een betere balans in uw leven.

ONZE MISSIE
Onze missie is om onze deelnemers met een voldaan gevoel en met een glimlach naar huis te laten gaan. PT-Haarlem Staat voor “Change your lifestyle” Bent je opzoek naar de weg om je lifestyle te veranderen? Zoek dan niet verder en verdoe geen tijd aan diëten of sporten zonder begeleiding. PT-Haarlem.nl begeleid u van uw huidige lifestyle naar de lifestyle die u voor ogen heeft. U wordt begeleid op het gebeid van sport, voeding en gezondheid. Samen bepalen we uw doelstellingen. Doormiddel van specifieke testen screenen we uw vorderingen.

STOK ACHTER DE DEUR
Aangezien u afspraken maakt met uw trainer zal de motivatie om de afspraak na te komen groter zijn dan wanneer u zonder begeleiding uw doel wilt bereiken. Of het nu gaat om een tussentijdse evaluatie of een geplande trainingsafspraak, weer of geen weer, de afspraak staat en gaat door.

TRAININGSPLAN
De personal trainer zorgt er voor dat er een goed trainingspslan wordt opgesteld om de doelstellingen van de klant te behalen.

TARIEVEN PERSONAL TRAINING
10 RITTENKAART €400,- €40,- PER LES
20 RITTENKAART €760,- €38,- PER LES

Scroll to Top